Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Štěňata u popelnic"

1. 2. 2016

Kikina, Tim a Kim

nas-utulek.jpg

Jistě jste na našich stránkách zahlédli tento velmi smutný příběh osudu 2 štěňátek a jejich matky, které někdo vyhodil u popelnic v Jateční ulici v Chebu. Ale ono je to vlastně zase trochu jinak, než ve skutečnosti. Tak se na to pojďme podívat hezky od začátku.
V sobotu odpoledne po pracovní době, přijel do útulku nejmenovaný pan R. Přišel s tím, že našel u popelnic fenku, která tam pobíhala a vedle zavázanou tašku se 2 štěňaty. A dokonce si myslel, že fenka ke štěňatům ani nepatří. Feně (Ťapině, jak se fena ve skutečnosti jmenuje) dokonce zkoušel vytlačovat mléko z mléčné žlázy. Údajně měl psy doma 3 dny, kdy dostávali kočičí konzervu. Věk také dobře odhadl- štěňata cca 2 měsíce, fena starší asi 5 let. 
Pan R působil slušným dojmem, dokonce se nabídl, že si fenku ponechá doma, než jí najdeme nový domov. Štěňata už jedla sama.
Takže jsme štěňata vzali domů a starali se.
Tento příběh jsme si však nemohli nechat jen pro sebe. O tom, jak lidé bezcitně vyhazují zvířata k popelnicím, a že se občas najde někdo, kdo jim chtěl pomoci, jako pan R.
Na FB i webových stránkách jsme samozřejmě zveřejnili tento srdcervoucí příběh s tím, že hledáme původní majitele těchto psů, kteří se jich takto hrozným a nelidským způsobem zbavili. Netrvalo dlouho a původní majitelé se samozřejmě našli, děkujeme za všímavost a za pomoc.
Asi neuhádnete, kdo je majitelem psů. Přítelkyně pana R a vlastně tedy i o on sám.
Tento případ je velmi častý, kdy si lidé vymýšlejí různé historky, aby se zbavili svých nechtěných zvířat, která si pořizují a bezhlavě je neustále množí! Samozřejmě "omylem" nebo "nešťastnou náhodou".
Obrázek si udělejte každý sám. 
Vždy to odnesou jen zvířata.
Já už tohle nehodlám komentovat. 
Za dobrotu na žebrotu.
Kdo chce lhát a podvádět, ať se raději útulku v Horní Hraničné vyhýbá velkým obloukem! Takových lidí už máme všichni plné zuby

V příloze naleznete veřejný inzerát na štěňata. Kdybyste měli zájem o fenku Ťapinu, v inzerátu naleznete kontakt na majitele.

12647872_10205721626271674_172462597_n.jpg