Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tobi

29. 10. 2012

 Tobi 

dsc_0829.jpg

  Pes, kříženec pudla, věk asi 2 roky. Pes je velmi zanedbaný, hubený, hyperaktivní, nevychovaný, devastuje. Pes byl nalezen v Milhostově.  Já jsem psa nemohla převzít, tak byl předán MP Cheb jako nalezený v Milhostově s tím, že když ho MP nepřevezme, bude vypuštěn v Chebu. Vyhrožování? Kontaktovala jsem starostu Milhostova, který potvrdil, že žena se psa ujala a má ho již několik dní na své zahradě. Pes devastuje.

Jak jednoduché! Takto mi lidé ze širokého okolí házejí na hlavu zanedbané, nemocné, nevychované a agresivní psy. I ostatní útulky a lidé, kteří se zabývají problémem útulků, se ptají, kde se v chebském útulku bere tak velké množství problémových zvířat.

Jsou předáváni z jiných měst a obcí údajnými zachránci. Čím více psů pomůžu, tím více se jich v útulku objeví. Když bych chtěla, naplním útulek sama.  Záchranu zvířat si představuji jinak, než vyhrožováním, vydíráním a urážením lidí, kteří se starají o tato zvířata.

Péče o taková zvířata je velmi náročná a nákladná a útulek rozhodně neslouží jako odkladiště pro majitele takových zvířat. Nejde o ojedinělé případy, ale o každodenní praxi. Příkladů mohu uvádět desítky.

U většiny zvířat dříve, či později majitele zjistím, ale nikdo se tím nezabývá- aljašský malamut Balů, velký kříženec Lakýsek a další týraní psi, jejichž  majitel je znám.

Tobi ???????

Další fotografie:

dsc_0830.jpg

dsc_0834.jpg 

dsc_0835.jpg

Tobi už se pomalu dává do pořádku.

dsc_0848.jpg

dsc_0853.jpg

dsc_0854.jpg